Fitymafék gyulladás

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor Úr, Doktornő!

December vége felé egyik reggel észrevettem, hogy a fitymafékem be van gyulladva. Akkor annyira nem foglalkoztam vele, de egy-másfél hét múlva a nap végére enyhe égő érzést éreztem odalent. Ez is érdekes volt, mert ha valamit csináltam - tehát nem egyedül otthon ültem, akkor nem volt feltűnő, sőt abszolút nem éreztem. Mivel a gyulladás nem akart elmúlni, elmentem urológushoz. Ő megnézte, Pimafucint írt fel, azt mondta, kenjem vele naponta kétszer. Ez az elmúlt négy hétben így is történt, változás azonban nem történt. Ami jobban zavar, hogy újra érzem az égő érzést, de konkrétan nem tudom megmondani, hogy mi fáj, talán a makkom, a húgycsövem, a fitymafékem.

Amit viszont észrevettem, hogy a fájdalom nem állandó: reggel, amikor felkelek, semmit nem érzek. Aztán vizelés után arra lettem figyelmes, mintha valami kis folyadék szivárgott volna, és ezután meg is jelent az égő érzés.

Más elváltozást nem tapasztaltam, a vizelés sem fáj, és semmi más sem, csak ez az égő érzés és a gyulladás bosszant. Szexuális kapcsolatom nem volt, maximum az egyetemen kaphattam el valami fertőzést, amikor wc-n voltam és esetleg hozzáértem a wc-kagylóhoz. Most már arra gondoltam, hogy ez a kis szivárgás eddig is megvolt, csak nem vettem észre, és a gyulladás emiatt nem tűnik el.

Kérem, adjanak tanácsot, mondják meg, mit kellene tennem!
2012. 01. 16. | 10:07

Kedves Kérdező!
Javaslom, keressen fel egy bőrgyógyászai STD (Szexuális úton terjedő betegségek) szakrendelést, ahol a húgycsőváladékból akár mintát is tudnak venni tenyésztésre.

Orvosszakértő 2012. 01. 18. | 10:38
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close