Ejakuláció után hasmenés

Orvos válaszol rovat
A kérdésem az lenne, hogy ejakuláció után, régebben egy éve egy pár napig szinte nem tudtam elmenni WC-re, mert nem éreztem, hogy kellett volna, mármint "nagy WC" majd egy ideig merevedési problémáim voltak, és most miután megtörténik az ejakuláció azután pár órával, nyomást érzek alhasi tájékon, és olyan mintha hasmenésem lenne, először azt hittem, tényleg csak hasmenés, de aztán mindig ez volt és ami még fura, hogy nekem egyáltalán nem akadozik a vizeletem, nem is véres és nem is fáj a pisilés, érdemes elmenni prosztata vizsgálatra ilyen panaszokkal, vagy ennek köze nincs ehhez a dologhoz, illetve létezik erre bármilyen gyógyszer?
ui.: refluxom van 16 éves korom óta, és legtöbbször az idegesség miatt van az, hogy sok sav termelődik, de ezen kívül semmi másra nem hatott ki.
2011. 04. 30. | 06:13

Amennyiben ejakulációt követően órák telnek el, hogy panaszai legyenek, nem valószínű, hogy prosztata bántalma van (vizelési habitusa is ezt támasztja alá). Javaslom keressen fel egy gasztroenterológus belgyógyászt széklethabitusának rendezése érdekében.

Orvosszakértő 2011. 05. 03. | 14:41
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close