Prosztatabántalmak

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor Úr/Nő!

33 éves vagyok és 1 éve volt krónikus prosztatagyulladásom. Spermatenyésztésből Coli és Enterococcus f. tenyészett. Kb. 3 hónapig szedtem antibiotikumokat miután negatív lett az új sperma és vizelet vizsgálat.
Ugyanakkor maradtak meg tüneteim amelyek elsősorban hirtelen lehüléskor vagy megfázáskor jelentkeznek és nem pontosan meghatározható érzetek a gáttájékomon. Ezt urológusom természetesnek nevezi és Prostenal szedését javasolta.Ezt szedem is rendszeresen.
Ugyanakkor pár napja remegő érzést érzek azon a tájékon és a hólyagom környékén is valamint olykor a lábamban is, ez az érzés csak üléskor és elsősorban kemény felületen való hosszabb ideig tartó üléskor jelentkezik és felkelés után valamint mozgásra elmúlik. Valamint időnként a bal oldalon a lágyékomban is érzek egy furcsa érzés, nem nevezném fájdalomnak inkább csak egy érzetnek.Ön szerint ez mitől lehet? Valamint kóros-e a folyamat és szükséges e újra orvoshoz mennem? Esetleg tud-e ajánlani valami megoldást a panaszomra?
Válaszát tisztelettel előre is megköszönöm!
2011. 02. 27. | 09:00

Kedves Kérdező!
Panaszaival érdemes ismételten urológiai szakvizsgálatra menni, mert csak az alapján lehet egyértelműen meghatározni a teendőket.

Orvosszakértő 2011. 03. 05. | 12:00
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close